Doelgroepen

ZORGINSTELLING


Op elke kamer een eigen huistelefoon is helaas geen vanzelfsprekendheid meer. De zorg kijkt kritisch naar de faciliteiten voor het bellen. Dit is een stroomversnelling geraakt door het beëindigen van ISDN-verbindingen door KPN. Het vervangen van de analoge telefooncentrale door een VoIP oplossing is een dure en ingrijpende investering. Vanuit kostenoogpunt is het dan ook begrijpelijk dat een zorginstelling aanstuurt op het gebruik van mobiele telefoons. Maar deze oplossing is voor veel oudere mensen een stap te ver. Zij willen het liefst blijven bellen met een telefoon met hoorn en snoer.

In dat geval is een GSM bureautelefoon of een GSM gateway de ideale en betaalbare oplossing!

  1. Een GSM bureautelefoon is een huistelefoon met simkaart. Ons assortiment bestaat o.a. uit kwalitatief goede toestellen van het merk Huawei.
  2. Aan de EasySaver 8848 kan iedere bestaande huistelefoon worden gekoppeld. Voordeel: mensen kunnen hun eigen telefoon blijven gebruiken. Ook speciale seniorentelefoons met grote fototoetsen en harde beltonen werken vloeiend in combinatie met de Easysaver 8848.

Optioneel: bent u facilitair medewerker van een zorginstelling en wilt u een oplossing aanbieden aan de bewoners zonder vaste lijn? Neem dan contact met ons op. Bij afname  van grotere aantallen kunnen we onze GSM Gateway van het logo van uw eigen zorginstelling voorzien.

Voordelen EasySaver 8848 voor de zorg:

  • geen telefooncentrale (meer) nodig voor bewoners
  • toch een voordelige oplossing met vaste telefoon kunnen aanbieden aan bewoners
  • bewoners regelen eigen abonnement
  • onderhoudsarm en eenvoudig in gebruik
  • systeem compatibel met iedere denkbare huistelefoon
  • ondersteunt nummerweergave (zowel fsk als dtmf)
  • te voorzien van eigen logo

Easysaver-8848-wit

CALLCENTER


Bedrijven die veel bellen en willen bezuinigen op de kosten, kiezen voor een mobiel abonnement met onbeperkt bellen. Het is onaangenaam om de hele dag met een smartphone te bellen. Bovendien zijn er ook situaties denkbaar waarbij een desktop telefoon wenselijker is, bijvoorbeeld bij de receptie. Met een GSM desktoptelefoon kun je niet alleen profiteren van het onbeperkt bellen, maar combineer de telefoon met een headset en medewerkers kunnen bovendien handsfree en stralingsvrij bellen.

BOUWKEET


Een tijdelijke plek om te werken, waarbij je veel moet bellen: dan is de hele dag een mobiele telefoon aan je oor verre van prettig. Met een GSM bureautelefoon kun je zelfs in de bouwkeet bellen met een hoorn aan je oor. Bovendien raakt zo’n toestel minder snel zoek en is minder diefstalgevoelig.

LIFTINSTALLATIE


In iedere lift moet een belvoorziening zijn in geval van nood. De EasySaver 8848 leent zich uitstekend voor een toepassing in de lift. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Technische documentatie is beschikbaar.

RONDVAARTBOOT


Een GSM bureautelefoon kun je vast schroeven aan een tafel. Hierdoor valt het toestel – wat regelmatig gebeurt bij mobiele telefoons – niet in het water. Ook grijpgrage handjes zijn een stuk minder succesvol. Een GSM bureautelefoon is daarom aan boord van een rondvaartboot een slimme en veel gekozen oplossing.

CAMPING


Een huistelefoon in een chalet of stacaravan is enorm handig. Zodra een vaste lijn ontbreekt of een vaste aansluiting duur is, komt een GSM oplossing in beeld. Het voordeel van een ‘gewone’ telefoon op GSM-basis is dat deze minder diefstalgevoelig is en nooit opgeladen hoeft te worden.