GSM Gateways

EasySaver 8848 | bestellen | review

Stel dat er geen vaste lijnaansluiting beschikbaar is en u toch graag wilt bellen met een standaard huistelefoon. Tegenwoordig wordt dan vaak gekozen voor een VoIP-telefoon, ofwel bellen via internet. Een alternatieve oplossing is de inzet van een zogenaamde GSM gateway. In dit kastje wordt een simkaart geplaatst en via het telefoonkabeltje verbonden met een analoge telefoon. Zodra de simkaart contact heeft gemaakt met het mobiele netwerk is het systeem gebruiksklaar.

EasySaver 8848 heeft veel kwaliteit

De EasySaver 8848 is de GSM gateway analoog met veel kwaliteit en mogelijkheden. Voor dit apparaat hebben we ons eigen software ontwikkeld. Dit betekent dat ook belangrijke details, zoals o.a. nummerweergave, goed zijn geregeld. Daarmee is de EasySaver 8848 een beter product dan de Sagem RL gateways van vroeger!

GSM gateway handig in verpleeghuis

Stel dat in het verpleeghuis geen vaste telefonie op de kamers wordt aangeboden. Bewoners willen graag met kinderen of kleinkinderen kunnen blijven bellen. Een mobiele telefoon valt in de praktijk vaak tegen. De knopjes zijn te klein of men vergeet de telefoon op te laden. Het is daarom een stuk prettiger om met de eigen oude vertrouwde vaste telefoon te kunnen blijven bellen. Dit is eenvoudig te realiseren met de EasySaver 8848.

Andere plaatsen waar een vaste telefoonlijn vaak ontbreekt, zijn bijvoorbeeld vakantiehuizen, bouwketen, vaartuigen en tijdelijke kantoorvestingen.

Hoe werkt de GSM gateway?

Plaats een normale simkaart (prepaid/abonnement) in de gateway. Koppel deze met een standaard meegeleverd kabeltje aan de vaste telefoon. En nu kunt u bellen en gebeld worden. Super eenvoudig! Uiteraard is de EasySaver 8848 simlockvrij en te gebruiken met iedere provider, mits deze provider ook 2G netwerken ondersteunt (in Nederland is alleen Tele2 gestopt met 2G-ondersteuning voor nieuwe klanten).

Bespaar kosten!

Bellen met een vaste telefoon is relatief duur in Nederland. Mobiel bellen via een goedkoop abonnement is al gauw een stuk voordeliger. Onze gateways verkopen we standaard zonder abonnement. Uiteraard kunnen we adviseren welk abonnement het beste past bij de wijze waarop u de GSM gateway wilt gaan inzetten. Een passend abonnement kunt u overigens ook via www.vastenmobiel.com afsluiten.

Favoriete model: de EasySaver 8848 met nummerweergave

1397820735-gsm-fwt-8848_6

Mogelijkheden EasySaver 8848

Alle telefoons (behalve draaischijf toestellen) kunt u combineren met de EasySaver 8848. We zetten een aantal voorbeelden op een rij:

  • Telefoons met hoorn en snoer (alle merken)
  • DECT draadloze handset telefoons (o.a. Gigaset, AEG, Philips, etcetera)
  • Seniorentelefoons met bijvoorbeeld fototoetsen (o.a. Doro en Fysic)

Twijfelt u of uw telefoon geschikt is om te combineren met de EasySaver 8848 neem dan contact met ons klantenservice.

De EasySaver 8848 wordt veel gebruikt op plaatsen waar een vaste telefoonaansluiting ontbreekt. De hoofdtoepassing is bellen, maar de EasySaver kan voor meer doeleinden worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan doormeldingen alarmsysteem, telefoonverbindingen lift en spraakmeldingen machines.

EasySaver 8848 | bestellen | review