GSM Bureautelefoons

Bestaat er een huistelefoon waarin je een simkaart kunt doen?

Ja, is het antwoord!

Dit type telefoon is relatief onbekend, terwijl het wel steeds vaker in een behoefte voorziet. Daarom willen wij de huistelefoon met simkaart graag in de spotlights zetten.

Een normale telefoon met snoer die werkt via een simkaart heet ook wel een GSM bureautelefoon. Het toestel lijkt op een gewone vaste telefoon, maar regelt de inkomende en uitgaande gesprekken via het mobiele netwerk (2G en/of 3G).

Geen vaste lijn toch een telefoon met snoer en hoorn
Een vaste telefoonaansluiting is niet overal vanzelfsprekend. Denk bijvoorbeeld aan vakantiehuizen, vaartuigen, bouwketen, enzovoorts. Steeds vaker verdwijnt ook in verpleeghuizen de vaste lijnaansluiting. Bewoners dienen dan mobiel te bellen of via een VoIP-oplossing. Voor sommige ouderen is dit veel te ingewikkeld. Juist deze mensen zijn geholpen met de eenvoud van een GSM bureautelefoon.

Bespaar met een GSM bureautelefoon op de kosten
Bellen met een vaste telefoon is relatief duur in Nederland. Voor een abonnement van de KPN betaal je aan vastrecht meer dan € 20,- per maand. Mobiel bellen via een goedkoop abonnement is al gauw een stuk voordeliger. De aanschafprijs van de GSM bureautelefoon is snel terugverdiend!

Fraaie vormgeving bij Huawei
Sommige van onze GSM bureautelefoons hebben een externe antenne. Dit is best wel een opvallende spriet aan het toestel. De modellen met een ingebouwde antenne zijn daarom het meest populair. Vooral de GSM huistelefoons van Huawei onderscheiden zich door een mooie vormgeving en praktische opties. Onze eigen EasySaver GSM-DP1 met externe antenne wordt vaak gekozen vanwege de aantrekkelijke prijs.

Favoriete modellen:

 

Meer informatie of direct bestellen:

De Huawei Neo 3400 en EasySaver GSM-DP1 leveren we uit voorraad. Voor 17:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden (op werkdagen). De garantie bedraagt 2 jaar.